Pen USB-stick

Met een pen USB-stick van VDH-media uit Nieuwegein kiest u voor het beste van twee werelden als het aankomt op relatiegeschenken. Een pen is sowieso al een populair relatiegeschenk en een USB-stick is een populair promotiemanier. Dit geschenk is niet alleen origineel, maar ook functioneel. U kunt het namelijk gebruiken om gegevens op te slaan, maar met de pen kan de ontvanger ook gewoon schrijven. Het bovenste deel van de pen kunt u losmaken en gebruiken als USB-stick.

Een pen USB-stick biedt u veel voordelen

U kunt een pen USB-stick bij ons in kleine of grote oplagen bestellen. Daarnaast kunnen we de pen of een andere USB-stick bedrukken en voorzien van uw logo, bedrijfsnaam of wat dan ook. Natuurlijk moet de afbeelding voldoen aan bepaalde voorwaarden om de kwaliteit ervan te waarborgen. USB-sticks bieden u verschillende voordelen. Enkele voordelen zijn afhankelijk van de vorm. Een creditcard USB-stick heeft andere voordelen dan een pen USB-stick bijvoorbeeld.

  • De pen USB-stick is klein en makkelijk mee te nemen. Het past eenvoudig in een tas of zelfs broekzak.
  • De pen is ideaal om bestanden op te slaan, van 128 MB tot aan 64 GB.
  • De dop van de pen beschermd de connector wanneer deze niet gebruikt wordt.
  • U kunt de USB-stick op bijna elk apparaat aansluiten.

En er zijn nog meer voordelen! U kunt er uw presentaties, vertrouwelijke documenten of ruwe data op zetten. Moet u bepaalde zaken nog digitaliseren? Ook dan helpen we u graag. Als full-service multimediapartner vindt u bij ons alles onder één dak. Zo kunnen we ook uw archieven digitaliseren. Of we digitaliseren een dvd. Wat u ook nodig heeft, wij helpen u verder.

Neem de hoeveelheid af die u nodig heeft

Wilt u de pen USB-stick bij ons afnemen? Dat kan in kleine en grote aantallen. Vertel ons wat u nodig heeft, hoeveel u nodig heeft en of u het wilt bedrukken en met wat. Wij denken met u mee over wat mogelijk is. Bespreek deze mogelijkheden met onze specialisten en neem contact op. U kunt ons contactformulier invullen of ons bellen via 035-623 12 39.

N

Full-service multimediapartner

Professionele apparatuur

P

Eenvoudig en zeer complexe projecten

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping