Een creditcard als USB-stick

Wilt u graag een creditcard USB-stick? Kies dan voor VDH-media in Nieuwegein. Al sinds 1993 bieden wij multimediaoplossingen aan en zorgen we ervoor dat u al uw bestanden op de gewenste manier kunt opslaan. Slaat u uw gehele archief graag op? Dan bieden wij u diverse mogelijkheden, waaronder een creditcard USB-stick.

Een kaart in de vorm van een creditcard als USB-stick

Een USB-stick die u in de vorm van een creditcard koopt, is een fijne vorm van opslag. De kaart is geen echte creditcard, maar ziet er wel zo uit. Dit betekent dat de kaart net zo dun is als deze betaalkaart. Daarnaast kunt u bij ons uw USB-sticks bedrukken, waaronder die in creditcardvorm. Deze sticks biedt ook veel voordelen voor u, waaronder:

  • De creditcard USB-stick past eenvoudig in uw portemonnee. Het heeft hetzelfde formaat als uw betaalpas. Dit maakt het ideaal om al uw bestanden in op te slaan.
  • Verschillende opslagcapaciteiten: van enkele megabites tot aan meerdere gigabytes, de opties zijn eindeloos. Video’s, afbeeldingen, presentaties en meer kunt u opslaan op een creditcard USB-stick.
  • Compatibel met alle apparaten met een USB-aansluiting.
  • Veilige opslag van uw bestanden. Vaak zijn ze voorzien van verschillende beveiligingsfuncties.
  • Het is goedkoper dan een externe harde schijf of cloudopslag.

Deze USB-stick is dus een handige en compacte opslagoplossing in de vorm van een creditcard. Ideaal voor uzelf, als cadeau of als relatiegeschenk. U kunt ze bij ons in kleine en grote oplagen bestellen. Zoekt u USB-sticks in een andere vorm, zoals een pen? Of zoekt u een solid USB-stick? We hebben ze allemaal beschikbaar.

Maak uw eigen USB-stick

Wilt u ook een creditcard USB-stick laten maken door onze specialisten in multimedia? Bel dan naar 035-623 12 39 of stuur een e-mail naar info@vdh-media.com, want we vertellen u graag meer over de USB-stickmogelijkheden. Kijk bij onze referenties en krijg een duidelijk overzicht van de diensten die wij de afgelopen jaren hebben verleend.

N

Full-service multimediapartner

Professionele apparatuur

P

Eenvoudig en zeer complexe projecten

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping