Het digitaliseren van uw archief in Nieuwegein

Het digitaliseren van uw archief laat u natuurlijk over aan de specialisten van VDH-media, dan weet u zeker dat uw waardevolle materialen met passie en toewijding behandeld zullen worden! Al meer dan 25 jaar kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan diensten op het gebied van multimedia. Bij VDH-media hebben we de beschikking over professionele afspeelapparatuur en enorm veel kennis om tot het gewenste eindresultaat te komen. Dit in combinatie met passie, toewijding, service, kwaliteit en scherpe prijzen kunnen wij het digitaliseren van uw archief tot een succes brengen. Wij vertellen u graag wat meer over de kosten en mogelijkheden van het digitaliseren van uw archief.

Het compleet digitaliseren van een archief doen wij graag voor u

Heeft u diverse archieven die u wilt laten digitaliseren? Dat wilt u natuurlijk op één plek laten uitvoeren. De volgende media kunnen wij voor u onder andere digitaliseren:

  • Video
  • Film
  • Audio
  • Foto’s en ansichtkaarten
  • Dia’s en negatieven
  • Traditionele fotoalbums
  • Documenten en microfilm
  • Boeken

Van inventarisatie tot de daadwerkelijke digitalisering kan door onze specialisten worden verzorgd, waardoor u slechts één partner nodig heeft voor het digitaliseren van uw gehele archief!

Uw archieven laten digitaliseren tegen lage kosten

VDH-media biedt u de mogelijkheid om uw archief te laten digitaliseren tegen lage kosten. Wat de precieze kosten zijn van het laten digitaliseren van uw archieven, hangt van een aantal aspecten af. Denkt u hierbij aan het soort medium dat u wilt laten digitaliseren en de aantallen hiervan. Wilt u weten wat de prijzen zijn voor het digitaliseren van uw archief? Dan verwijzen wij u graag door naar onze contactpagina. Hier vraagt u eenvoudig een offerte aan.

Geniet van onze full-service diensten!

Als full service mediabureau bent u, naast het laten digitaliseren van uw archieven tegen scherpe prijzen, bij ons in Nieuwegein tevens aan het juiste adres voor diverse andere werkzaamheden. U kunt daarbij denken aan het branden van CD’s en DVD’s, het maken en bedrukken van USB-sticks en het produceren van communicatie gadgets. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het digitaliseren van uw archief of zou u graag vooraf een indicatie voor de prijzen ontvangen? Contacteer ons dan direct via het telefoonnummer 035-623 12 39. Wij vertellen u graag meer over het digitaliseren van uw archieven en de kosten hiervan.

N

Kwaliteit

Flexibiliteit

P

expertise

Winkelmand
There are no products in the cart!
Subtotal
0,00
Total
0,00
Continue Shopping