CD laten persen

Schakel VDH-media in om uw CD te laten persen en profiteer van onze ruim twintig jaar ervaring en brede expertise op het gebied van multimedia projecten. Al sinds 1993 zijn wij actief voor o.a. landelijke omroepen, televisieproducenten, muziekmaatschappijen en reclamebureaus. Wij fungeren dan ook graag als uw full-service multimedia partner op het gebied van CD, DVD en Blu-ray. Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem contact met ons op en laat het ons weten…Wij gaan de uitdaging graag aan!

De partner om uw CD te laten persen

Kies VDH-media om uw CD te laten persen en profiteer van vele voordelen. Zo bieden wij een zeer snelle levertijd voor iedere gewenste hoeveelheid, de mogelijkheid om uw CD in vrijwel elk formaat te persen (CD, CD-ROM, shape en 8cm disc), 100% afspeelgarantie en diverse bedrukkingmogelijkheden (offset, zeefdruk, TTF, etc.). Desgewenst nemen wij ook het drukwerk, de verpakking en distributie van uw CD project voor onze rekening. Wij adviseren u ook graag over de keuze voor de verpakking van uw CD project en kunnen ook de verspreiding ervan naar uw klanten verzorgen.

Meer informatie

Benieuwd naar onze uiteenlopende mogelijkheden om uw CD te laten persen? Wij informeren en adviseren u graag geheel vrijblijvend. Bel hiervoor naar 035 – 623 12 39 of vul even ons contactformulier in. Bij onze referenties ziet u een selectie van klanten waarvoor wij de afgelopen twintig jaar uiteenlopende multimedia projecten hebben mogen verzorgen. Laat u overtuigen door onze expertise en neem contact met ons op om de mogelijkheden voor het laten persen van uw CD te bespreken.

N

Kwaliteit

Flexibiliteit

P

Expertise