Blu-ray persen

Indien u graag een Blu-ray wilt laten persen, kiest u voor de ervaring en expertise van VDH-media. Sinds 1993 staan wij in medialand bekend als een full-service multimedia partner. Wij hebben een breed klantenbestand met een grote diversiteit aan opdrachtgevers zoals televisieproducenten, reclamebureaus, landelijke omroepen en filmdistributeurs. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op!

Snel en vakkundig een Blu-ray laten persen

VDH-media is al vele jaren gespecialiseerd in alle soorten CD, DVD en Blu-ray projecten, zowel eenvoudig als complex. Zo schakelt u onze expertise en ervaring ook in als u een Blu-ray wilt laten persen. Met onze hulp brengt u uw HD-content binnen een kort tijdsbestek op de markt. Wij kunnen hierbij het volledige traject van afgemonteerd materiaal tot aan het fysieke eindproduct verzorgen. De door ons geperste discs kunnen gegarandeerd afgespeeld worden op alle normale players, dus ook als u door ons een Blu-ray laat persen. Zo nemen wij dus bijvoorbeeld met veel genoegen ook de encoding, authoring en mastering van uw Blu-Ray project voor onze rekening.

De mogelijkheden

Meer weten over de mogelijkheden en prijzen op het gebied van Blu-ray persen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 035 – 623 12 39 of het contactformulier op de website. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen niet wachten u te informeren over alle mogelijkheden m.b.t. het persen van een Blu-ray. Bekijk gerust eens onze referenties op onze website en laat u overtuigen door onze expertise, kwaliteit en service.

N

Kwaliteit

Flexibiliteit

P

Expertise