CD perserij

In de CD perserij van VDH-media in Nieuwegein kunnen we voor u zowel veel als weinig oplagen CD’s produceren. Als full-service multimediapartner ondersteunen wij u bij zowel eenvoudige als complexe projecten. Door de ruime ervaring in verschillende branches weten we precies wat we voor u kunnen betekenen en helpen we u graag bij al uw mediaprojecten. Wij werkten eerder al samen met omroepen, warenhuizen, reclamebureaus en filmdistributeurs, maar ook als particulier ontvangt u van ons als CD perserij een hoge mate van service.

Onze CD perserij in Nieuwegein staat voor u klaar

Zoekt u een CD perserij met jarenlange ervaring? Dan bent u bij VDH-media aan het juiste adres. Met ruim 25 jaar ervaring en een grote expertise op het gebied van multimedia kunnen we u op allerlei manieren van dienst zijn. In onze CD perserij produceren we zowel grote als kleine aantallen CD’s op bestelling en verzorgen wij, indien gewenst, de bedrukking en de verpakking voor u. Ook voor het persen van DVD’s en Blu-ray discs kunt u uiteraard bij ons terecht!

Maak ook gebruik van onze overige services

Naast onze CD perserij hebben we bij VDH-media voor u nog een breed aanbod aan services en producten in huis. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen of kom eens langs op ons kantoor in Nieuwegein! Voor vragen kunt u ook altijd even bellen naar 035-623 12 39 of het online contactformulier invullen.

Anderen bekeken ook:

Archieven digitaliseren | Video omzetten naar DVD | Super 8 digitaliseren

N

Kwaliteit

Flexibiliteit

P

Expertise

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping