CD perserij

In de CD perserij van VDH-media kunnen we zowel grote als kleine oplagen CD’s produceren. U kunt bij ons terecht voor eenvoudige en complexe projecten, inclusief opdruk, drukwerk en verpakking. Meer dan 20 jaar ervaring met dergelijke projecten stelt ons in staat om u te allen tijde te voorzien van een advies op maat. Wij helpen u dan ook graag met de keuze voor specifiek drukwerk en een bijbehorende verpakking. Iedereen kan bij ons terecht, klein of groot, zakelijk of particulier. Wij staan garant voor kwaliteit, service en scherpe tarieven!

Onze CD perserij

Wilt u graag een CD laten persen of branden? Dan bent u bij VDH-media aan het juiste adres. Gebrande CD’s kunnen wij al vaak binnen 24 uur voor u produceren, inclusief bijbehorend standaard drukwerk. In onze CD perserij produceren wij zowel grote als kleine aantallen, trots op iedere opdracht die we voor u mogen realiseren. Ook voor het branden en persen van DVD’s en Blu-ray discs kunt u uiteraard bij ons terecht!

Overige services

Naast onze CD perserij kunt u bij VDH-media terecht voor breed pakket aan andere producten en diensten. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen of kom eens langs op ons kantoor in Nieuwegein! Voor dringende vragen kunt u ook altijd even bellen naar: 035 – 623 12 39 of mailen naar: info@vdh-media.com.

N

Kwaliteit

Flexibiliteit

P

Expertise