CD persen kleine oplage

Wilt u graag een CD laten persen in een kleine oplage? Neem dan snel contact op met VDH-media, uw partner in CD, DVD en Blu-ray projecten! Sinds 1993 kunt u bij ons terecht voor alle mogelijke media projecten van eenvoudig tot zeer complex. Van complexe mastering opdrachten tot het relatief eenvoudig branden van CD’s: onze specialisten doen het graag voor u. Wilt u meer weten over onze services of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op!

CD laten persen in een kleine oplage

Dagelijks staan onze deskundige medewerkers klaar om u te helpen bij al uw mediaprojecten. Een CD laten persen in een kleine oplage is bij ons dan ook geen enkel probleem! Vaak worden CD’s door andere aanbieders enkel in grote aantallen geleverd maar bij VDH-media begrijpen we dat u daar niet altijd behoefte aan heeft. U kunt bij ons terecht voor zowel een 8cm als 12cm (audio) CD, business card CD en Vinyl look CD inclusief bedrukking, verpakking en drukwerk. Bent u nog op zoek naar een flexibele partner voor het persen van CD’s? Kom dan snel eens bij ons in Nieuwegein! Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de kosten om een CD te laten persen in een kleine oplage? Vraag onze specialisten dan gerust om meer informatie en een persoonlijk advies.

Interesse?

Meer weten over de mogelijkheden en prijzen op het gebied van CD persen in een kleine oplage? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 035 – 623 12 39 of het contactformulier op de website. Onze medewerkers staan u graag te woord!

N

Kwaliteit

Flexibiliteit

P

Expertise