CD laten dupliceren

VDH-media is uw partner als u CD’s wilt laten dupliceren. Als full-service multimedia partner bieden wij onze klanten al ruim twintig jaar kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en uitstekende service tegen de scherpste prijzen. Vertel ons geheel vrijblijvend over uw wensen om een CD te dupliceren!

CD’s laten dupliceren door ervaren professionals uit Nieuwegein

Ga naar VDH-media om uw CD’s te laten dupliceren. Al sinds jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in CD en DVD duplicatie en bieden wij onze klanten:

  • Kwaliteit: enkel gebruik van professionele discs i.c.m. een unieke “copy & compare techniek”;
  • Snelheid en flexibiliteit: door middel van grote productiecapaciteit en productie in eigen huis (in de meeste gevallen) oplevering binnen 24 uur;
  • Scherpe en transparante prijzen: geen verrassingen achteraf;
  • Brede ondersteuning: zowel grafisch als technisch.

Daarnaast staat ook een uitgebreide service en advies op maat hoog bij ons in het vaandel. Aangezien wij uiteenlopende mogelijkheden bieden is het wellicht moeilijk voor u om een keuze te maken. Onze ervaren medewerkers staan u bij tijdens het gehele proces en voorzien u van advies op maat. U bent dan ook verzekerd van het beste eindresultaat.

Interesse?

Wat de mogelijkheden zijn om uw CD’s te laten dupliceren door VDH-media Nieuwegein? Wij vertellen u vrijblijvend alles wat u op dit vlak wilt weten. Hiervoor kunt u ons bereiken via telefoonnummer 035 – 623 12 39 of het contactformulier. Wij voorzien al ruim 20 jaar tal van klanten van multimedia projecten op maat. Kijk bij onze referenties voor een overzicht!

N

Kwaliteit

Flexibiliteit

P

Expertise

Winkelmand
There are no products in the cart!
Continue Shopping