Super 8 digitaliseren

Laat uw Super 8 digitaliseren door VDH-media uit Nieuwegein voor een optimale kwaliteit en tegen een scherpe prijs! We digitaliseren al sinds 1993 smalfilm, zoals de meest voorkomende 8mm en de Super 8. Ze werden in de eerste helft van de vorige eeuw vooral gebruikt om persoonlijke films te maken. Super 8 heeft een grotere filmstrook en biedt een betere kwaliteit, zowel beeld als geluid, dan de 8mm. In de jaren ’80 en ’90 van de vorige eeuw werd smalfilm vervangen door videocamera’s. Als u nog een smalfilm heeft, zoals een 8mm film of Super 8, dan kunnen wij deze voor u digitaliseren. Zo behoudt u uw herinneringen voor toekomstige generaties.

Een Super 8 of smalfilm digitaliseren bij ons: verzekerd van kwaliteit

We begonnen ooit met het dupliceren van VHS-cassettes. Door de jaren heen hebben we hier diverse services aan toegevoegd, zodat we u een zo goed en breed mogelijk aanbod kunnen aanbieden als full-service multimediapartner. Een Super 8, 8mm film of andere smalfilm digitaliseren zijn daar een paar mooie voorbeelden van. Deze services bieden u de kans om uw dierbare herinneringen te:

  • Bewaren voor toekomstige generaties
  • Herbeleven op TV, computer, tablet of mobiel
  • Spelen op een nieuwe mediadrager
  • Editen en monteren tot een nieuwe compilatie
  • Delen met familie, vrienden en kennissen

Door onze ervaring in deze branche zijn wij de aangewezen partij om voor u de 8mm film, Super 8 of andere smalfilm te digitaliseren. Bij ons bouwt u op onze jarenlange ervaring en uitgebreide filmkennis. Wij gaan voorzichtig om met uw kwetsbare filmmateriaal en zorgen ervoor dat alles in de best mogelijke kwaliteit digitaal wordt. Zo kunt u voor altijd uw smalfilm, Super 8 of 8mm film bekijken, nadat wij deze voor u hebben mogen digitaliseren in SD, H2, 2K of 4K. Door bij ons langs te komen kunnen wij de mogelijkheden van het digitaliseren van uw filmfragmenten bespreken.

Vraag een offerte op maat aan

Voor het digitaliseren van Super 8, 8mm film of een smalfilm maken wij uitsluitend gebruik van professionele filmscanners. Hiermee bieden we u optimale kwaliteit en duurzaamheid tegen een scherpe prijs. Bent u benieuwd wat het kost om een Super 8, 8mm film of smalfilm te digitaliseren of heeft u andere specifieke vragen? Wij stellen graag een offerte op maat voor u op. U bereikt ons via 035-623 12 39 of via info@vdh-media.com.

N

Full-service multimediapartner

Professionele apparatuur 

P

Eenvoudig en zeer complexe projecten

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping