Nieuws

Wij gaan verhuizen!

VDH-media gaat binnenkort verhuizen van Hilversum naar Nieuwegein! Daarnaast hebben we ook nog fusie en overname nieuws.

Verhuizing

Wij gaan verhuizen! Na 21 jaar met heel veel plezier en toewijding vanuit ons kantoor in Hilversum gewerkt te hebben, gaan we ons per 5 januari 2015 vestigen in Nieuwegein. Ons nieuwe adres wordt:

VDH-media | Ravenswade 54a | 3439 LD Nieuwegein

De overige contactgegevens blijven ongewijzigd:

T 035-6231239 | F 035-6284794 | E info@vdh-media.com | W www.vdh-media.com

Om deze verhuizing mogelijk te maken zullen wij van 29 december tot en met 2 januari gesloten zijn. Wel zijn wij gedurende deze periode telefonisch bereikbaar via bovenstaand telefoonnummer.

Onze postbus (Postbus 2159, 1200 CD te Hilversum) komt te vervallen per 31-12-2014. Gaarne alle post vanaf die datum versturen naar ons nieuwe adres in Nieuwegein.

Fusie

Mede in het licht van deze verhuizing hebben wij besloten om DVDCreators als aparte BV op te heffen en onder de paraplu van VDH-media te voegen. Al 15 jaar is DVDCreators gespecialiseerd in mastering (CD, DVD en Blu-ray), grafische vormgeving, encoding & transcoding van content en normvertaling.

Overname

VDH-media heeft V-Sign, gevestigd in Nieuwegein, overgenomen. De kernactiviteiten van V-Sign hebben met name betrekking op CD, DVD en Blu-ray projecten & archiefdigitalisering; activiteiten die u wellicht ook kent van het producten- en dienstenpakket van VDH-media. Door onze expertise te bundelen zijn wij er van overtuigd onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Alvast fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en succesvol 2015 toegewenst!

Contact