DVD laten persen

Bij VDH-media kunt u op snelle en vakkundige wijze een DVD laten persen. Met VDH-media kiest u voor meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van multimedia projecten en bent u verzekerd van expertise, kwaliteit en service. Wij fungeren al ruim 2 decennia als full-service multimedia partner en horen dan ook graag hoe we u van dienst kunnen zijn. Neem dus snel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

DVD volledig naar wens laten persen

Als u ervoor kiest om uw DVD te laten persen door VDH-media profiteert u, behalve van onze snelle levertijden voor iedere gewenste hoeveelheid, van de vele mogelijkheden die wij kunnen bieden. Zo zijn wij in staat om uw DVD te persen in vrijwel alle formaten; van DVD-5 en 9 tot aan shape of 8cm disc. Daarnaast bent u er van verzekerd dat de door ons geperste DVD’s op werkelijk alle normale players afgespeeld kunnen worden. Bovendien kunnen wij de bedrukking voor onze rekening nemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een full colour zeefdruk of een full colour bedrukking in offsetkwaliteit, voor een echt fotorealistisch resultaat? Tot slot kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan opties voor drukwerk en/of verpakkingen en kunnen wij de distributie naar uw klanten verzorgen.

Meer weten?

Wat specifiek de mogelijkheden zijn om uw DVD te laten persen bij VDH-media? Wij vertellen het u graag geheel vrijblijvend. Bel hiervoor naar 035 – 623 12 39 of vul het contactformulier op de website in. Al ruim twintig jaar zijn wij een full-service multimedia partner voor tal van bedrijven. Kijk op de website naar onze referenties!

N

Kwaliteit

Flexibiliteit

P

Expertise